Gran Turismo 5
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 november 2010
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Gran Turismo 5 bevat wel 1000 auto's

Niks is zo lekker als aan de race zijn, maar dan wel virtueel gezien in een racegame. De racer der racers, Gran Turismo 5, staat hoog op de verlanglijst bij de race liefhebbers. Wanneer de game verschijnt is nog steeds niet duidelijk, zowel eind dit jaar als het eerste kwartaal van 2010 wordt er genoemd, we zullen zien.

In een interview met het blad Autoweek is naar voren gekomen dat Gran Turismo 5 maar liefst 1000 auto's zal bevatten in plaats van het eerder genoemde aantal van 800 stuks. Ook praat Kazunori Yamauchi over het budget van 60 miljoen alsof het om kleingeld gaat, lees zijn reacties in het interview hieronder:

How many cars will be on GT5?

I have never actually counted all the cars. I don't have a policy to count them all. We are aiming for 1,000 cars in GT5.

What did GT5 cost to make?

$60 million. There are other games that cost more. Considering the size and scale of the game, I think it's probably a fairly small amount.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?