God of War: Ascension
  • ONTWIKKELAAR SCE Santa Monica
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 maart 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

GoW: Ascension multiplayerbèta nu te downloaden voor Plus-leden

Sony Nederland heeft op hun officiële Facebook-pagina laten weten dat de multiplayerbèta van God of War: Ascension vanaf nu te downloaden is, exclusief voor PlayStation Plus-leden.

Je kunt de multiplayerbèta downloaden uit de PlayStation Store bij PlayStation Plus op het PlayStation Network. Nu het tegenwoordig ook mogelijk is de PlayStation Store via het gewone internet te bereiken kun je ook hier klikken.

Het is nog onduidelijk of gebruikers zonder PlayStation Plus-abonnement met de multiplayerbèta aan de slag kunnen. Het lijkt er vooralsnog niet op. De game moet 13 maart 2013 uitkomen, exclusief voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?