Gouden status en demo voor Forza 3

Het is zover, het langverwachte Forza Motorsport 3 heeft eindelijk de gouden status bereikt, wat wil zeggen dat de game klaar is voor productie. Om dat te vieren, heeft Microsoft een demo voor de game aangekondigd, die vanaf 24 september te downloaden zal zijn vanaf de Xbox Live Marketplace.

In de demo kun je racen in vijf verschillende wagens, te weten de Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR, Audi R8 5.2 FSI quattro, Ferrari California, Mitsubishi Lancer Evolution X GSR en Mini John Cooper Works. Ook zul je tijdens het racen de cockpit-view en de terugspoel-functie kunnen gebruiken.

Forza Motorsport 3 komt uit op 23 oktober. Wil je weten wat wij tot nu toe voor indruk hebben van de game? Lees dan de preview van Frank en je bent weer helemaal op de hoogte!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?