Check al onze gamescom content hier!

Goud voor Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

De game Ratchet & Clank Future: A Crack in Time heeft de gouden status gekregen. Liefhebbers die hier naar uitkijken kunnen de game gaan verwachten op 27 oktober, hij is helemaal klaar voor productie.

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time zal exclusief verschijnen op de PlayStation 3. Naast de gewone editie is er ook een collectors edition, die je hieronder kunt vinden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?