Pokémon Platinum

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Gotta catch em all! Pokémon Platinum

Ze blijven maar komen, de nieuwe Pokémon-games. Deze keer mogen we wachten op Pokémon Platinum. In Pokémon Platinum kun je weer als vanouds monsters vangen, trainen, laten paren, evolueren en ga maar door.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van al die honderden monstertjes, bekijk dan snel de nieuwe beelden van Pokémon Platinum hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?