Gotta catch 'em all!

Nintendo Europe heeft vandaag bevestigd dat Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of the Sky uitkomt op 20 november. We zullen nog maar eens jaloers moeten zijn op onze Amerikaanse vrienden: zij zullen deze game al op 12 oktober in hun handen hebben.

Explorers of the Sky gaat verder waar Explorers of Time/Darkness eindigden. Natuurlijk zijn de basisprincipes van Pokémon nog altijd niet veranderd. In deze nieuwe game zal je ook nieuwe beesten moeten zoeken en je eigen Pokémon trainen, die inmiddels al met 490 zijn

Ook zal het mogelijk zijn om draadloos je vrienden te helpen in té zware gevechten. Verder bied Explorers of the Sky extra missies via Wi-Fi en daarbovenop zal het mogelijk zijn om, draadloos, een demo te sturen naar je vrienden die deze game nog niet wisten te bemachtigen. Maar tot zover zal je het nog met onderstaande game moeten doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?