Google Stadia vicepresident verlaat het bedrijf

Geplaatst: 5 mei 2021 14:53
Aangepast: 5 mei 2021 14:53

De vicepresident van Google Stadia heeft het bedrijf verlaten. Zijn vertrek volgt op de sluiting van de interne studio's van Stadia eerder dit jaar.

Stadia-vicepresident en producthoofd John Justice heeft Google verlaten, na de sluiting van de interne studio's van Stadia en het vertrek van Stadia Games-hoofd Jade Raymond eerder dit jaar. Het vertrek van Justitie werd eerder deze week gemeld door het nieuwsmedium 'The Information'. Hoewel de inmiddels ex-vicepresident het nieuws nog niet officieel bekend had gemaakt, bevestigde Google dit al wel in een eigen verklaring tegen 9to5Google. Het vertrek van de vicepresident van Google Stadia lijkt de dienst wederom in een negatief daglicht te zetten. Toch lijkt het erop dat de dienst nog niet is uitgeteld; drie maanden geleden werd bekendgemaakt dat Google Stadia dit jaar meer dan honderd games bijkrijgt. En vorige week ontving de dienst eindelijk een zoekfunctie.

Google kondigde op 19 maart 2019 haar streamingplatform Google Stadia aan. In juni van datzelfde jaar onthulde Google de details over de dienst, waarop het in november 2019 daadwerkelijk verscheen.

Bron: 9to5Google

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord