Google Stadia vicepresident verlaat het bedrijf

De vicepresident van Google Stadia heeft het bedrijf verlaten. Zijn vertrek volgt op de sluiting van de interne studio's van Stadia eerder dit jaar.

Stadia-vicepresident en producthoofd John Justice heeft Google verlaten, na de sluiting van de interne studio's van Stadia en het vertrek van Stadia Games-hoofd Jade Raymond eerder dit jaar. Het vertrek van Justitie werd eerder deze week gemeld door het nieuwsmedium 'The Information'. Hoewel de inmiddels ex-vicepresident het nieuws nog niet officieel bekend had gemaakt, bevestigde Google dit al wel in een eigen verklaring tegen 9to5Google. Het vertrek van de vicepresident van Google Stadia lijkt de dienst wederom in een negatief daglicht te zetten. Toch lijkt het erop dat de dienst nog niet is uitgeteld; drie maanden geleden werd bekendgemaakt dat Google Stadia dit jaar meer dan honderd games bijkrijgt. En vorige week ontving de dienst eindelijk een zoekfunctie.

Google Stadia4

Google kondigde op 19 maart 2019 haar streamingplatform Google Stadia aan. In juni van datzelfde jaar onthulde Google de details over de dienst, waarop het in november 2019 daadwerkelijk verscheen.

BRON 9to5Google

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?