Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

Google Stadia ondersteunt Xbox Adaptive Controller

Google's Stadia, dat deze week werd aangekondigd tijdens de Game Developers Conference, ondersteunt de Xbox Adaptive Controller van Microsoft. Dat bevestigde Bryce Johnson op zijn Twitteraccount.

De Xbox Adaptive Controller is in principe gemaakt voor de Xbox One. Met deze speciaal ontworpen controller kunnen ook gamers met een handicap makkelijker games spelen. Kort na de presentatie van Google maakte Microsoft bekend dat de controller ook wordt ondersteund door Google's Stadia. Verdere details over hoe de controller werkt met Stadia zijn nog niet bekendgemaakt, maar worden waarschijnlijk de komende maanden naar buiten gebracht.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?