Google Stadia krijgt dit jaar meer dan honderd games

Google Stadia is nog lang niet uitgeteld. Volgens Google zelf komen er dit jaar namelijk meer dan honderd games naar de streamingdienst.

De laatste paar weken is Google Stadia weer flink in het nieuws geweest. Twee weken geleden besloot Google de deuren van haar Stadia-studio's te sluiten en dus zelf geen games meer te ontwikkelen voor haar eigen dienst. Ook werd onlangs de Google Stadia-versie van Terraria geannuleerd wegens een conflict tussen ontwikkelaar Re-Logic en Google. Toch schrijft Google in een blogbericht hoopvol te zijn voor de toekomst. Zo schrijft zij namelijk dat er dit jaar meer dan honderd games naar de streamingdienst komen. Voor de komende drie maanden staan alvast negen games gepland die de bibliotheek van Stadia gaan uitbreiden. Het gaat hier om de games Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition, Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut, It came from space and ate our brains, FIFA 21, Kaze and the Wild Masks, Judgment, Killer Queen Black, Street Power Football en Hellpoint. Ook werd gisteren bekendgemaakt dat Outriders op Google Stadia uitkomt.

Google Stadia games februari

De bibliotheek van Google Stadia wordt dus gestaag uitgebreid. Is een combinatie van honderd oude en nieuwe titels wat Stadia nodig heeft om te overleven in dit gaminglandschap?

BRON Google

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?