Google Stadia heeft nu achievements

Geplaatst:
Aangepast: 23 december 2019 11:42

Langzaamaan wordt Google Stadia uitgebreid met features die het eigenlijk al had moeten hebben. Zo heeft Google Stadia nu eindelijk achievements gekregen.

Ongeveer een maand geleden werd Google Stadia gelanceerd. Dit ging helaas niet zoals gehoopt, daar de nieuwe game-dienst van Google met flink wat mankementen te kampen had. Zo gingen er geruchten rond dat Google Stadia de Chromcast Ultra crasht en kwam later aan het licht dat Google Stadia niet de beloofde beeldkwaliteit leverde. Gelukkig kwam er later ook steeds meer goed nieuws over Google Stadia naar buiten. Zo arriveerde de Buddy Pass een paar weken geleden op de dienst en werd het aantal Chromecast-modellen waarop Stadia te gebruiken is vorige week uitgebreid. Google maakte onlangs bekend dat er nog een nieuwe feature naar Stadia is gekomen. Google Stadia heeft nu namelijk achievements. De achievements zijn beschikbaar voor alle games van Stadia's launch line-up. Daarnaast zijn de achievements ook met terugwerkende kracht te verdienen. Dat betekent dus dat je achievements direct krijgt als je aan de criteria hebt voldaan voordat de achievements geïmplementeerd waren. De achievements zijn echter nog niet voor iedereen beschikbaar. Alleen spelers die op een Chromecast of in de Google Chrome browser spelen, hebben momenteel toegang tot de achievements. De rest van de platformen volgt volgend jaar.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord