Google onthult komende zomer details Stadia

Er bestaan nog veel vragen rondom Google's Stadia, dat afgelopen maart werd aangekondigd. Drie van die vragen worden komende zomer beantwoord, zo laat Google op het Twitterkanaal van Stadia weten.

In maart onthulde Google tijdens de Game Developers Conference dat ook zij zich gaan begeven op de consolemarkt, maar dat zij zich vooral op het streamen gaan richten. Het streaming gameplatform Stadia roept sindsdien ook veel vragen op. Op drie van die vragen krijgen wij komende zomer een antwoord van Google. Zo geven zij aan dat zij de prijs, games en informatie omtrent de lancering gaan onthullen. Wellicht zijn we over een paar maanden dus een heel stuk wijzer.

Een exacte datum heeft Google niet gegeven, maar komende zomer krijgen wij meer details over Stadia voor de kiezen.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?