Google onthult komende zomer details Stadia

Geplaatst: 24 mei 2019 22:40
Aangepast: 8 juni 2019 11:51

Er bestaan nog veel vragen rondom Google's Stadia, dat afgelopen maart werd aangekondigd. Drie van die vragen worden komende zomer beantwoord, zo laat Google op het Twitterkanaal van Stadia weten.

In maart onthulde Google tijdens de Game Developers Conference dat ook zij zich gaan begeven op de consolemarkt, maar dat zij zich vooral op het streamen gaan richten. Het streaming gameplatform Stadia roept sindsdien ook veel vragen op. Op drie van die vragen krijgen wij komende zomer een antwoord van Google. Zo geven zij aan dat zij de prijs, games en informatie omtrent de lancering gaan onthullen. Wellicht zijn we over een paar maanden dus een heel stuk wijzer.

Een exacte datum heeft Google niet gegeven, maar komende zomer krijgen wij meer details over Stadia voor de kiezen.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord