Google neemt Typhoon Studios over

Geplaatst:
Aangepast: 20 december 2019 20:13

Google heeft middels een blog van Jade Raymond bekendgemaakt ontwikkelaar Typhoon Studios te hebben overgenomen voor het ontwikkelen van games voor Google Stadia.

De lancering van Google Stadia is op zijn zachts gezegd niet echt verlopen zoals Google het vooraf had bedacht. Zo lukte het niet om de beloofde beeldkwaliteit voor Google Stadia te leveren en gingen er geruchten dat Google Stadia de Chromecast crashte. Toch is Google niet van plan om zomaar de handdoek in de ring te gooien en laat dat zien door de overname van Typhoon Studios. De overname is opvallend, want Typhoon Studios is nog volop bezig met hun eerste project; Journey to the Savage Planet, dat volgende maand moet verschijnen. Vooralsnog blijft die game wel gewoon uitkomen op de geplande platformen.

Journey to the Savage Planet staat gepland voor een release op 28 januari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Google
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord