Google neemt Typhoon Studios over

Google heeft middels een blog van Jade Raymond bekendgemaakt ontwikkelaar Typhoon Studios te hebben overgenomen voor het ontwikkelen van games voor Google Stadia.

De lancering van Google Stadia is op zijn zachts gezegd niet echt verlopen zoals Google het vooraf had bedacht. Zo lukte het niet om de beloofde beeldkwaliteit voor Google Stadia te leveren en gingen er geruchten dat Google Stadia de Chromecast crashte. Toch is Google niet van plan om zomaar de handdoek in de ring te gooien en laat dat zien door de overname van Typhoon Studios. De overname is opvallend, want Typhoon Studios is nog volop bezig met hun eerste project; Journey to the Savage Planet, dat volgende maand moet verschijnen. Vooralsnog blijft die game wel gewoon uitkomen op de geplande platformen.

Journey to the Savage Planet1

Journey to the Savage Planet staat gepland voor een release op 28 januari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Google

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?