Google brengt game uit voor de Olympische Spelen

Geplaatst:

De doodle (logo) van Google is vandaag wel heel bijzonder. Daarachter is namelijk een game te vinden gebaseerd op de Olympische Spelen!

De game heet Doodle Champion's Island Games en gaat over een Calico poes genaamd Lucky die op Champions Island terecht komt. Hier moet zij zeven Champions verslaan door beter te zijn in sporten die zij beoefenen. De game is ontwikkeld door de search engine zelf in samenwerking met de Japanse animatiestudio STUDIO4°C, die de animatie heeft gemaakt voor de intro en cutscenes in Doodle Champion's Island Games. De game bestaat uit verschillende minigames die gebaseerd zijn op verschillende Olympische Sporten, zoals rugby, skateboarden en synchroon zwemmen. De intro van de game is hieronder te bekijken.

Doodle Champion's Island Games is nu gratis te spelen via Google.

Bron: Google

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord