Golfgame Tiger Woods verkoopt dramatisch

De beste golfgame die er op het moment bestaat, de Tiger Woods PGA Tour serie, heeft met het deel van dit jaar niet zoveel succes als vorig jaar. Uit de cijfertjes is gebleken dat PGA Tour 11 maar 32 procent van de aantallen van PGA Tour 10 heeft verkocht in de eerste maand na de release.

Of het komt door het schandaal rond Tiger Woods is natuurlijk de vraag, maar het is in ieder geval een flinke tegenvaller voor EA. Er moet overigens wel bij gezegd worden dat de game vorig jaar als een malle verkocht, meer dan was verwacht, maar 32% van die aantallen lijkt toch echt te weinig.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?