GoldenEye 007 releasedatum al in begin november

Nintendo had al bevestigd dan de game GoldenEye 007 in november zal gaan verschijnen en vandaag maakte Nintendo bekend dat de game al in begin november zal uitkomen. GoldenEye 007 zal namelijk al vanaf 2 november verkrijgbaar zijn. Deze titel zal echter wel exclusief voor de Wii verschijnen.

Met GoldenEye 007 geeft Nintendo nieuw leven aan de Nintendo 64 versie van de game. Deze nieuwe James Bond game is namelijk een remake van de Nintendo 64 versie van GoldenEye 007 die in 1997 uitkwam.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?