Gokken om punten in Call of Duty: Black Ops

Op het speciale Call of Duty: Black Ops event dat Activision gisteren hield, heeft men één van de vele multiplayer modes onthuld. In deze speciale modi, Wager Matches genaamd, kun je CoD Points inzetten en daarmee gokken dat je bijvoorbeeld in de top 3 eindigt. Kom je inderdaad in de top 3 terecht, dan win jij CoD Points, alles daaronder valt buiten de boot en verliest zijn punten.

De vier verschillende Wager match modi zijn:

Gun Game
In deze game mode start iedereen met een pistool en met elke kill die je maakt krijg je een beter wapen. Maar zodra jij gekilled wordt verlies je weer een wapen.

Sticks & Stones
Bewapend met alleen de crossbow, tomahawk en een ballistic knife moet je het zien te redden tussen de andere spelers. Verwacht dus een flinke steekpartij in deze gamemode.

One In The Chamber
Iedereen krijgt één pistool met één kogel en drie levens. Maak je een kill, dan krijg je een nieuwe kogel, schiet je mis dan heb je alleen nog een melee-attack over.

Sharp-Shooter
In deze vierde gamemode krijgt iedereen hetzelfde wapen toegewezen. Na onbepaalde tijd wordt dit wapen gewisseld voor een andere en moet je het zien te doen met wat je krijgt.

Er wordt ook nog de mogelijkheid geboden om punten in te zetten op 'Contract', waarin je een bepaalde target moet zien te halen in een match. Kill je een bepaald aantal mensen binnen de tijdslimiet, dan win je CoD Points en XP. Lukt het je niet, dan verlies je alles. Holland Casino, kom er maar in!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?