Check hier alle E3 2021-content

Going Medieval

  • Ontwikkelaar Foxy Voxel
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie, Indie
  • Gameliner score -

Going Medieval Early Access datum onthuld

De indie-studio Foxy Voxel heeft de releasedatum van hun eerste game onthuld. Going Medieval verschijnt binnenkort als Early Access-titel op Steam.

Going Medieval is een koloniesim dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Een grote plaag is door het land getrokken, waardoor een groot gedeelte van de mensheid is gestorven. Je krijgt de leiding over een kleine groep mensen en moet ervoor zorgen dat ze weten te overleven. Niet alleen voedsel en kleding zijn van belang, want ook wapens zijn nodig om de bandieten op afstand te houden. Daarnaast moet je onderdak regelen voor de bewoners. Going Medieval komt niet met standaard gebouwen, maar met specifieke blokken en meubels die je naar eigen creativiteit kunt gebruiken. Omdat er geen nieuwe trailer werd vrijgegeven met het nieuws, kun je hieronder de aankondigingstrailer uit 2020 bekijken.

Going Medieval gaat op 1 juni in de Early Access op Steam.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?