Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

  • Ontwikkelaar Turbine
  • Eerste releasedatum 24 april 2007
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Goedkoop vaderdagcadeau

Weet je niks voor Vaderdag, ben je helemaal blut of houd je vader gewoon erg van gamen? Goed nieuws, want The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar heeft hét cadeau voor jou. Zondag - Vaderdag - is het namelijk mogelijk samen met je pa te vissen, te luisteren naar muziek, te kijken naar vuurwerk en nog veel meer te doen, allemaal in de online wereld van Lord of the Rings Online.

Denk je dat je vader dit cadeau geweldig zal vinden, dan kun je gratis de 'veertien dagen'-trial via deze website downloaden en er een onvergetelijke Vaderdag van maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?