God of War's HD-upgrade in beeld

God of War 3 komt er binnenkort aan en als je deel 1 en 2 nog niet hebt gespeeld, kan het verhaal vaag zijn voor je. Daar heeft ontwikkelaar Santa Monica een oplossing voor gevonden. Zij brengen namelijk beide games uit met opgepoetste HD-graphics op één Blu-Ray.

Naast de verbeterde graphics krijgt de God of War Collection ook Trophies en een exclusieve God of War 3-demo. Check onderstaande video om onderscheid te maken tussen de oude- en de nieuwe versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?