God of War sleept Game Award in de wacht, Fortnite en Red Dead Redemption 2 overladen met prijzen

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2018 10:49

Afgelopen nacht draaide het natuurlijk allemaal om de Game Award van 2018. God of War blijkt de grote winnaar, maar ook andere games vielen in de prijzen. Fortnite werd flink geprezen en ook Red Dead Redemption 2 wist veel lof te krijgen.

De meest prestigieuze titel is natuurlijk de Game van het Jaar. God of War is volgens de Game Awards 2018 de absolute winnaar. Fornite wist de awards voor 'best ongoing game' en 'best multiplayer game' binnen te halen. Red Dead Redemption 2 was een gedoodverfde kandidaat voor game van het jaar, maar kreeg deze niet. Wel kregen ze de prijs voor 'best story', 'best audiodesign' en 'best music'. Ook Roger Clark, die de rol van hoofdrolspeler Arthur Morgan vertolkt, kreeg een prijs voor zijn voice-acting prestaties.

onbekend

Mocht je het gemist hebben, de Game Awards stond ook garant voor een shitload aan aankondigingen. Zo zagen we een teaser van een nieuwe Dragon Age, kondigde Obisidian Outer Worlds aan, verraste Ubisoft de kijkers met Far Cry New Dawn, racete Crash de zaal binnen met Crash Team Racing Nitro Fueled en kwam Ed Boon met Mortal Kombat 11 op de proppen.

Bron: Game Awards
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord