God of War
  • ONTWIKKELAAR Bend Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 april 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

God of War sleept Game Award in de wacht, Fortnite en Red Dead Redemption 2 overladen met prijzen

Afgelopen nacht draaide het natuurlijk allemaal om de Game Award van 2018. God of War blijkt de grote winnaar, maar ook andere games vielen in de prijzen. Fortnite werd flink geprezen en ook Red Dead Redemption 2 wist veel lof te krijgen.

De meest prestigieuze titel is natuurlijk de Game van het Jaar. God of War is volgens de Game Awards 2018 de absolute winnaar. Fornite wist de awards voor 'best ongoing game' en 'best multiplayer game' binnen te halen. Red Dead Redemption 2 was een gedoodverfde kandidaat voor game van het jaar, maar kreeg deze niet. Wel kregen ze de prijs voor 'best story', 'best audiodesign' en 'best music'. Ook Roger Clark, die de rol van hoofdrolspeler Arthur Morgan vertolkt, kreeg een prijs voor zijn voice-acting prestaties.

God of War1

Mocht je het gemist hebben, de Game Awards stond ook garant voor een shitload aan aankondigingen. Zo zagen we een teaser van een nieuwe Dragon Age, kondigde Obisidian Outer Worlds aan, verraste Ubisoft de kijkers met Far Cry New Dawn, racete Crash de zaal binnen met Crash Team Racing Nitro Fueled en kwam Ed Boon met Mortal Kombat 11 op de proppen.

BRON Game Awards

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?