Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III op E3

Kratos zal van zich laten horen op de E3 van dit jaar, zo heeft Sony bekendgemaakt. Volgende maand is de E3 al en dan zullen we iets te horen en wellicht ook wat te zien krijgen van God of War III.

God of War III lijkt al enige tijd in ontwikkeling voor de PlayStation 3, omdat bij de reviewexemplaar uitdelingen van God of War: Chains of Olympus al bekend werd gemaakt dat GoW III 'binnenkort' zou komen. Gameplaybeelden van de razende Kratos zijn dus zeker niet ondenkbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?