God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III niet in Full HD

Het is iets waar meerdere PlayStation 3-games last van hebben; de maximale resolutie van 720p, terwijl de Xbox 360-versie wel 1080p kan hebben. Er zijn maar enkele games op de PlayStation 3 die Full HD afspelen. God of War III is er daar in ieder geval niet eentje van.

Jeff Rubenstein van Sony maakte vandaag bekend dat God of War III in 720p zal draaien met 1080p upscaling support. Dit is dus niet officieel Full HD. Rubenstein vertelde ook dat de game standaard 60 frames per seconde loopt. Alleen bij grote gevechten zal de framerate dalen naar 30 frames per seconde. God of War III verschijnt in maart exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?