Check hier alle PlayStation State of Play content

God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III niet het einde

In maart komt het derde deel in de God of War franchise uit en het beloofd een spectaculair einde van de trilogie te worden. Maar wat gaat er gebeuren na dit derde deel? Komen er nog meer games die te maken hebben met Kratos en andere figuren uit de serie, of is dit het definitieve eind van een prachtig verhaal?

John Hight van Sony Santa Monica heeft verteld dat we nog niet af zijn van de heldhaftige krijger. Volgens Hight kunnen we in de toekomst meer games verwachten die op één of andere manier zijn gebaseerd op de franchise. Het verhaal van de trilogie is echter wel afgesloten: met het derde deel dat in maart uitkomt wordt het verhaal dus definitief afgesloten.

This is not the end of God of War. This is definitely the end of the trilogy, but we're going to continue to do God of War games. We're going to be very careful about what we do. We're the keepers of the franchise and we don't want to see it ruined or polluted.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?