Check hier alle PlayStation State of Play content

God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III komt door Australische keuring

Veel gewelddadige games moeten het onderspit delven in Australië. De laatste tijd lijkt elke gewelddadige game direct verboden te worden in het land, maar gelukkig zijn er altijd uitzonderingen die regel bevestigen. Zo heeft het Classification Board van Australië bekendgemaakt dat God of War III een MA15+ rating heeft gekregen. Dit houdt in dat de game overal in het land verkocht mag worden.

Een klein feestje dus voor alle gamers in Australië die tot voor kort in angst zaten over de beoordeling van deze nieuwste God of War game. Gelukkig kunnen ook zij binnenkort aan de slag met het spel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?