God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III in 2009

Na twee keer succes te hebben op de PlayStation 2 en een mogelijk succes op de PlayStation Portable komt er ook een God of War-game aan voor de PlayStation 3.

Vanaf vandaag weten we ook wanneer de game uitkomt. De ontwikkelaars van God of War III hebben namelijk aangegeven dat Kratos in 2009 de schappen onveilig zal maken.

Over het verhaal is nog niets bekend. Wel doen er geruchten de rondte dat de game in 1080p loopt en te besturen zal zijn met zowel tilt- als trilsupport.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?