God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

God of War III engine draait maar op 50%

Stig Asmussen, director van God of War III, zegt dat GoW III maar 50% doet van wat de game zou kunnen zijn. Het lijkt er dus op dat de geweldige graphics van GoW III nog maar de helft is van wat we in de toekomst gaan zien, als we deze uitspraak mogen geloven.

Well, I think our studio will use this engine again, and it'll get better. And I think we're probably about 50- or 60-percent at it right now. I think there's a lot more we can do with it.

Animaties zijn ook een onderdeel wat nog beter kan, en dit zal ook iets zijn waar ze in de toekomst zeker aan gaan werken. Zo te horen is er nog lang niet alles gehaald uit de PlayStation 3 en het zal nog wel even duren totdat de volle 100% dat het aankan, ook behaald gaat worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?