God of War film

Het houdt maar niet op in Hollywood, ze zijn gek op games, en terecht. Na de aankondiging van de Max Payne film met Mark wahlberg en Prince of Persia met Jake Gyllenhaal, is nu ook God of War aan de beurt.

De film wordt geregisseerd door Brett Ratner, die ook verantwoordelijk was voor o.a X-men 3. Wie Kratos zal gaan vertolken is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?