God of War de comic

God of War is een succesverhaal. De game werd goed ontvangen door de pers en verkocht miljoenen. Binnenkort komt God of War III uit voor de PlayStation 3, het laatste deel uit deze epische trilogie.

Naast de games krijgt God of War binnenkort ook een comic. DC/Wildstorm zal een zesdelige comicreeks gaan maken met Kratos in de hoofdrol. Het eerste deel zal in oktober verschijnen. Het laatste deel verschijnt gelijktijdig met de release van God of War III. De comic zal over het verleden van Kratos gaan, die zoals vele fans zullen weten niet zo vrolijk is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?