God of War: Ascension
  • ONTWIKKELAAR SCE Santa Monica
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 maart 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

God of War: Ascension multiplayer bèta voor PS Plus

De God of War: Ascencion-multiplayer bèta is vanaf 9 januari te spelen voor PlayStation Plus gebruikers. Sony heeft nog niet laten weten of de bèta ooit voor niet-PlayStation Plus abonnees beschikbaar wordt.

Om deze aankondiging te vieren en ons alvast een voorproefje te geven, is er een spiksplinternieuwe trailer in elkaar gezet. Hier zouden we alvast een voorproefje moeten krijgen van de God of War multiplayer modus.

En, wat vinden jullie ervan? Is de multiplayer een frisse vernieuwing voor de reeks, of is de singleplayer voor jullie de enige échte God of War-ervaring?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?