God of War 3 klaar voor release

Ja je leest het goed de ontwikkeling van God of War 3 is namelijk zo goed als afgerond. De game bevindt zich nu in de bèta fase. Toch zal de game niet eerder als maart verschijnen.

Zo heeft Sony wel genoeg tijd om de game uitvoerig te testen. John Hight, Sony's directeur van development, wil er namelijk voor zorgen dat de game 100 procent bug free is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?