God of War 3 is groter dan 40GB

Volgens Tim Moss, director of technology van Santa Monica, de maker van God of War 3, is de game groter dan 40GB. De Amerikaanse versie is ongeveer 35GB groot en de Europese versie meer dan 40GB. Dit komt vanwege de vele talen die erop beschikbaar zijn.

Dit betekent dat God of War 3 de grootste game op de PlayStation 3 is op dit moment, en gebruik zal maken van een Dual Layer Blu-Ray disc. De vorige grootste PlayStation 3 game was Uncharted 2. Het zal niet lang meer duren voor we kunnen oordelen of groter ook werkelijk beter is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?