God of War 3 is gold

God of War 3 is dé game waar vrijwel iedere PlayStation 3-bezitter op zit te wachten. Volgens een tweet van Christer Ericson, development tech director bij SCEE, is de game gold gegaan en klaar voor massaproductie.

God of War 3 has gone gold and is being manufactured! Wheee!

God of War 3 heeft nog geen bevestigde Europese releasedatum gekregen. De releasedatum in Amerika en Japan zijn 16- en 25 maart. Verwacht de game ergens rond die tijd in ons werelddeel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?