God of War 3 demo bij District 9

Wie heeft er al die hele vette film District 9 gezien? Een beetje vreemde film misschien, maar gruwelijk goed en zeker een film om in je collectie te hebben.

Nog niet overtuigd om deze knaller in huis te halen? Wat dacht je ervan als je er een God of War 3 demo helemaal gratis erbij kreeg als je de blu-ray versie aanschaft? Een typisch geval van twee hele dikke vliegen in èèn klap slaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?