God Eater vs. Monster Hunter?

Monster Hunter was een vrij succesvolle serie van Capcom op de PlayStation Portable. Namco Bandai probeert de game God Eater naar de PlayStation Portable te brengen om zo de concurrentie met Capcom aan te gaan. God Eater speelt zich af in de nabije toekomst, wanneer de aarde wordt overmeestert door buitenaardse wezens. Wie van deze twee uitgevers aan het kortste eind trekt, moet nog blijken.

Zojuist is er van God Eater een packshot verschenen. Wanneer de game naar Europa komt is nog niet bekend, maar met de komst van Sony PSP Go zal dat zeker niet onwaarschijnlijk zijn. Houd Gameliner in de gaten voor meer van deze game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?