Check al onze gamescom content hier!

GlaDOS infiltreert de Sony persconferentie

GlaDOS heeft de conferentie overgenomen met een de speciale verrassing waarop we allemaal zaten te wachten. Gabe Newell van Valve is op het podium gekomen en kondigt aan dat Portal 2 op de PlayStation 3 zal komen met Steam Support. Steam Cloud, Achievements en vrienden zullen naast de PlayStation Network leven.

Gabe Newell laat nu een indrukwekkende trailer van Portal 2 zijn waarbij de Aperture Science Centre opnieuw gebouwd wordt met spannende nieuwe puzzels. Portal 2 zal in 2011 verschijnen. Ook voor de PlayStation 3, die volgens Gabe Newell de beste versie zal zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?