GL feliciteert de Power Unlimited met zijn 200e nummer

Geplaatst: 21 juli 2010 08:39
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Als gamer las ik vroeger altijd de Power Unlimited, ook wel de PU genoemd. Het game blad waar menig game-tijdschrift nog een puntje aan kan zuigen.

Zojuist heeft de PU zijn 200e nummer uitgeven in een speciale editie en dat is een enorme mijlpaal. Wat ons betreft een hele prestatie en zeker de felicitaties waard.

De PU heeft een speciale editie uitgegeven waarin ze hun feestje delen met de lezers van het blad. Het nummer kent 140 pagina's over de E3 en ook zal de PU terugkeren naar het verleden en enkele hoogtepunten en dieptepunten met zijn lezers delen. En met een klap op de vuurpijl geeft de PU meer dan 30.000 euro aan prijzen weg, waaronder games, consoles en gadgets.

Kortom, een vol jubileumnummer en op naar nummer 300!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer