GL feliciteert de Power Unlimited met zijn 200e nummer

Als gamer las ik vroeger altijd de Power Unlimited, ook wel de PU genoemd. Het game blad waar menig game-tijdschrift nog een puntje aan kan zuigen.

Zojuist heeft de PU zijn 200e nummer uitgeven in een speciale editie en dat is een enorme mijlpaal. Wat ons betreft een hele prestatie en zeker de felicitaties waard.

ontbrekende afbeelding

De PU heeft een speciale editie uitgegeven waarin ze hun feestje delen met de lezers van het blad. Het nummer kent 140 pagina's over de E3 en ook zal de PU terugkeren naar het verleden en enkele hoogtepunten en dieptepunten met zijn lezers delen. En met een klap op de vuurpijl geeft de PU meer dan 30.000 euro aan prijzen weg, waaronder games, consoles en gadgets.

Kortom, een vol jubileumnummer en op naar nummer 300!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?