Gillende smiley en mysterieuze PlayStation projecten

Sony heeft vandaag een nieuwe teaser site gelanceerd ter promotie van een nieuw project. Van teaser websites weten we dat ze altijd heel vaag zijn, en daar doet deze website gewoon lekker aan mee.

De site, die je overigens zelf hier kunt bezoeken, bevat de datum 17 september. Verder staat er een smiley in de rechteronderhoek, die gaat gillen als je er maar lang genoeg op blijft klikken. Daarna wordt je doorgestuurd naar een Japanse site, dus daar worden we ook niet veel wijzer van.

De enige aanwijzing die we krijgen staat in de URL, en dat is het cijfer drie met de letter 'D' als mond: 3D. Heeft het iets te maken met de nieuwe driedimensionale functionaliteit voor de PlayStation 3? We gaan het zien, op 17 september.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?