G.I. Joe is G.I. No

Zoals bijna elke grote film tegenwoordig, ontkomt ook G.I. Joe: The Rise of Cobra niet aan een interactieve tegenhanger op de door ons zo geliefde spelcomputers. Maar zoals bekend zijn deze games, enkele uitzonderingen daargelaten, over het algemeen van een dusdanig teleurstellende kwaliteit dat ze enkel goed zijn om weg te worden gestopt in een plekje waar de zon nooit schijnt.

Zo ook G.I. Joe: The Rise of Cobra. Helaas voor de ontwikkelaar en gelukkig voor de mensheid, wist de game geen potten te breken. Naast matige beoordelingen in verschillende reviews, heeft het grote publiek de game ook links laten liggen, waardoor de game per versie in de eerste maand nog geen 35.000 keer over de toonbank ging.

Wordt de casual gamer dan eindelijk verstandig? Laat het in elk geval een waarschuwing zijn voor ontwikkelaars die simpel willen incashen met een grote licentie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?