Ghostwire: Tokyo uitgesteld naar begin 2022

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2021 18:40

Via twitter laat ontwikkelaar Tango Gameworks vandaag weten dat Ghostwire: Tokyo is uitgesteld. De game komt niet meer in dit jaar uit, zo staat te lezen in de tweet.

De afgelopen jaren is het schering en inslag met het uistellen van games en ook Ghostwire: Tokyo voegt zich in dat rijtje. Helemaal onverwacht is de mededeling misschien niet. Sinds Ghostwire: Tokyo werd aangekondigd, hebben we maar bar weinig vernomen van de ontwikkelingen rondom de game. In de tussentijd hebben we wel wat gameplaybeelden van Ghostwire kunnen aanschouwen, maar de afgelopen tijd was het angstvallig stil rondom de game. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we Tokio kunnen gaan redden van de bovennatuurlijke krachten die de stad teisteren.

Ghostwire: Tokyo moet nu begin 2022 gaan verschijnen voor de PlayStation 5 en pc.

Bron: Tango Softworks
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord