Ghostwire Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum Oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Horror
  • Gameliner score -

Ghostwire Tokyo Creative Director Ikumi Nakamura verlaat Tango Gameworks

Vandaag heeft Ikumi Nakamura, Creative Director bij Ghostwire Tokyo, aangekondigd Tango Gameworks te verlaten. Dit nieuws deelde zij via haar Twitteraccount.

Vandaag heeft Ikumi Nakamura, onder meer bekend van haar werk aan games als Bayonetta, Okami en Resident Evil 2, bekend gemaakt Tango Gameworks te vertalen. Nakamura verworf bekendheid tijdens de afgelopen E3 met haar spraakmakende presentatie over de horror-hamer Ghostwhire Tokyo. Of haar vertrek gevolgen heeft voor de verdere ontwikkeling van de horror-game zal moeten blijken.

Nakamura was negen jaar actief voor Tango Gameworks. De reden van haar vertrek is op dit moment nog niet duidelijk.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?