Ghostbusters opnieuw een tijdje uitgesteld

Aangezien de game Ghostbusters eerder dit jaar werd overgenomen door Sony, kunnen bezitters van een Nintendo DS, Nintendo Wii, PC en Xbox 360 pas eind dit jaar aan de slag met de geestenvangers. Vandaag is bekendgemaakt dat deze versies nog meer vertraging hebben opgelopen.

De oorspronkelijke releasedate stond op eind oktober, maar omdat de game nog eens een paar weken is doorgeschoven komt hij nu uit op 6 november. Slecht nieuws dus voor de gamers die de titel al een tijdje volgen, maar jullie zullen toch nog iets langer moeten wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?