Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Ghost Recon Wildlands krijgt volgende week grote update

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands heeft al een aantal grote updates gekregen en nu heeft Ubisoft een nieuwe grote update aangekondigd. Vanaf volgende week wordt de Special Operation 3 update uitgerold.

De twee vorige updates waren beide voorzien van een thema. Zo was er met de eerste update een Sam Fischer-missie en bracht de tweede update Rainbow Six Siege-content met zich mee. Wat het thema van deze derde update is, is door Ubisoft nog niet bekendgemaakt. In ieder geval zal de update weer een nieuwe missie met zich meebrengen en twee nieuwe classes voor Ghost War. Daarnaast komt er een free photo modus en worden er een paar aanpassingen aangebracht in Prestige economie.

Ghost Recon Wildlands2

Op 11 december wordt de Special Operation 3 update beschikbaar gemaakt.

BRON VG247

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?