Ghost Recon komt naar de Wii

Op de Nintendo Wii heeft maar weinig goede shooters. Ubisoft gaat er een gok op wagen en heeft vandaag Tom Clancy's Ghost Recon aangekondigd voor de Nintendo Wii.

Ghost Recon voor de Wii speelt zich af in Moskou. De game bevat een co-op-modus in split-screen waarbij je het samen opneemt tegen de vijand. Je wordt samen met een maat van je ver van het team gedropt en moet jezelf zien te overleven. Heb je hier allemaal genoeg van, zal de game daarnaast ook nog een arcade modus bevatten.

Ghost Recon moet in november van dit jaar verschijnen exclusief voor de Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?