Ghost Recon: Future Soldier is uitgesteld

Zojuist heeft Ubisoft bekendgemaakt dat Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier dit jaar niet meer zal verschijnen. De game stond gepland voor eind van dit jaar, maar wordt nu doorgeschoven naar het eerste kwartaal van 2011.

Het vermoeden gaat dat dit alles te maken heeft met de aankondiging van Activision's Call of Duty: Black Ops welke 9 november van dit jaar moet verschijnen. Ubisoft wilt het zekere voor het onzekere nemen en de game uit de buurt houden van andere grote titels van andere uitgevers.

De aangekondigde bèta moet deze zomer wel gewoon nog gaan verschijnen, aldus Ubisoft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?