Ghost Recon: Future Soldier aangekondigd

Vorige week liet Ubisoft via een Twitter bericht weten dat ze deze week met een grote aankondiging zouden komen. Gelukkig heeft Ubisoft ons niet te lang laten wachten, want Ubisoft heeft vandaag de inhoud van de grote aankondiging bekendgemaakt.

Ubisoft heeft namelijk een nieuw deel binnen de Ghost Recon-serie aangekondigd, genaamd Ghost Recon: Future Soldier. Deze game zal tegen de kerst moeten verschijnen. Ubisoft maakte daarnaast bekend dat de game een openbare multiplayer bèta krijgt.

De gene die Splinter Cell: Conviction kopen voor de Xbox 360 krijgen in ieder geval toegang tot deze bèta. Hoe gamers zonder het kopen van de nieuwe Splinter Cell toegang kunnen krijgen tot de bèta is nog onbekend. Daarbij is de bèta exclusief voor de Xbox 360. Het is dus nog maar de vraag of de game multi-platform wordt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?