Ghost Recon Breakpoint komt niet naar Steam

Geplaatst: 10 mei 2019 14:00

Gister heeft Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint officieel aangekondigd en ondanks dat de game wel een pc-release krijgt, komt de game niet naar Steam.

De onthulling van Ghost Recon Breakpoint hing al een tijdje in de lucht en werd zelfs ontdaan van het verrassingseffect doordat de naam en speciale editions voortijdig gelekt zijn. De game lijkt in veel opzichten op zijn voorganger Ghost Recon Wildlands, maar er is een duidelijk verschil. Waar Ghost Recon Wildlands gewoon op Steam verkrijgbaar is, geldt dat niet voor Ghost Recon Breakpoint. Het nieuwste deel in de franchise is namelijk op pc voorbehouden aan de Epic Games Store en Ubisofts' Uplay. Hiermee lijkt Ubisoft een duidelijk statement af te geven, want eerder werden Anno 1800 en Tom Clancy's The Division 2 ook niet op Steam uitgegeven. Hierdoor loopt Valve de grote Ubisoft-titels mis.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Uplay en Epic Games Store.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord