Ghost of Tsushima-ontwikkelaar werkt aan multiplayergame

Geplaatst: 14 april 2021 13:35

Ghost of Tsushima-ontwikkelaar Sucker Punch werkt aan een multiplayergame. Tenminste, als we de vacature op haar site mogen geloven.

Ghost of Tsushima is inmiddels alweer bijna een jaar oud. Wereldwijd werd de samoerai-game goed ontvangen en ook in onze review kreeg Ghost of Tsushima een perfecte score. Het is dan ook niet gek dat fans razend benieuwd zijn naar wat ontwikkelaar Sucker Punch nog meer voor ons in petto heeft. Als we de meest recente vacature op Sucker Punch' website mogen geloven, kunnen we een multiplayergame van de studio verwachten. In de vacature staat namelijk dat de studio op zoek is naar een Multiplayer/Network Programmer voor een nieuwe game. Het lijkt er dus op dat de volgende game van de hand van Sucker Punch een multiplayergame wordt, of in ieder geval online-functionaliteiten kent. Hopelijk laat de studio gauw meer weten over dit nieuwe project.

Sucker Punch is verantwoordelijk voor Ghost of Tsushima en de Infamous-games.

Bron: Sucker Punch
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord