Ghost of Tsushima krijgt multiplayer modus

Geplaatst:
Aangepast: 18 augustus 2020 10:20

Ghost of Tsushima krijgt deze herfst een multiplayer modus, Legends, die is gericht op mythologie. Deze modus volgt vier legendarische krijgers en zal gratis verkrijgbaar zijn.

'We hebben Legends ontworpen als een exclusieve co-op gameplay ervaring', zegt Sucker Punch Productions. Spelers kunnen matchmaking gebruiken of met vrienden spelen, in een groep van maximaal vier personen. Als je met z'n vieren speelt, kun je wave-based survival missies spelen. De multiplayer modus bevat vier verschillende klassen. Over hun vaardigheden krijgen we binnenkort meer informatie. 'Met twee spelers in Ghost of Tsushima: Legends kun je een serie aan co-op story missies spelen, die steeds moeilijker worden. Hierbij gebruik je de basis van de combat van de single-player campaign, maar dan met een nieuwe magische draai, waardoor je vaak zult moeten afstemmen met je teamgenoot', zegt de ontwikkelaar. Hieronder kun je alvast de teaser trailer bekijken van Legends.

Ghost of Tsushima: Legends staat gepland voor de herfst van 2020.

Bron: Theverge

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

17 juli 2020

Ontwikkelaar

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord