Gezocht: Guitar Hero-drummer voor optreden Bevrijdingspop

Een paar weken geleden kon je meedoen aan een prijsvraag in gamesmagazine Power Unlimited. De prijs: een podiumplek op Bevrijdingspop, 5 mei in Haarlem. En niet zomaar een podiumplek, maar een Guitar Hero-podiumplek! Samen met mijn Guitar Hero-band Tossel Elite ging ik natuurlijk meteen meedoen aan deze prijsvraag. Je moest laten zien hoe gek je kon doen voor de camera.

Helaas hebben we niet gewonnen. Toch maken we zeker nog een grote kans op de Power Unlimited-stand op Bevrijdingspop. Daar maak je namelijk nog steeds kans op zo'n felbegeerde podiumplek.

Helaas is onze drummer ziek geworden en zoeken we dringend een invaller. Ben jij dus een goede Guitar Hero-drummer, komt faalangst niet in jouw woordenboek voor en ga je naar Bevrijdingspop? Kom dan met ons spelen! Laar een berichtje achter op mijn profiel en misschien spelen we wel zij aan zij!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?