Gezellig bij het vuurtje op de Xbox 360

De Xbox 360 beschikt over het XNA platform, dat het mogelijk maakt voor iedereen om games voor de console van Microsoft te ontwikkelen. En omdat het bijna kerst is, dacht de gamer SniperED007 dat het wel leuk zo zijn om een gezellig haardvuurtje te maken. Gamers zouden het stukje software (een game kun je het niet noemen) dan kunnen downloaden via de Xbox Live Marketplace, en 's avonds lekker gezellig achter een virtuele open haard zitten.

Zo gezegd zo gedaan, en nu kunnen we dus genieten van virtueel vuur. Meer informatie over de 'game' kun je vinden op deze website. Je zou denken dat zo'n programmaatje gewoon gratis is, maar niets is minder waar. Je moet er namelijk 400 Microsoft Points voor ophoesten (ongeveer vijf euro). Maar ja, dan heb je natuurlijk wel een warm vuurtje voor de koude dagen...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?